FredrikAnnaWilliam EnglishNikolinaArvidLinneaFrans
Emilia Wilda Linnea
Wennerstrand
* 5 april 2008

 

Efter historiens snabbaste förlossning kom vår söta lilla prinsessa Linnea till världen lördagen den 5 april 2008 klockan 20.06. Med bokstavligen ett brak landade hon i våra liv under stor uppståndelse - och vår familj blev helt plötsligt väldigt stor. Fast hon var det minsta lilla pyre vi någonsin hade sett: 1790 g lätt och bara 44 cm lång. Men, förstås, alldeles, alldeles bedårande, precis som sina tre storasyskon!

Hon hade bråttom ut till oss och det är vi innerligt tacksamma för, eftersom ingen vet hur länge till hon hade orkat leva kvar i magen utan någon näring från sin mor. Så den 5 april 2008 kommer för oss alltid att vara ännu en mirakulös dag att minnas!

Till skillnad från de tre stora barnen var det här med namn en betydligt svårare fråga denna gång. Men till slut lyckades hela familjen enas; Emilia Wilda Linnea heter världens sötaste lillasyster! Emilia har hon fått efter farfarsfarfars syster, Wilda för sin helvilda entré i livet och Linnea bland annat för att hennes morfar kommer från Småland där linnea är landskapsblomma.

Nu har vi välsignats med fyra underbara barn i familjen – även om vi till vår stora sorg bara får ha tre av dem hos oss. Men vi är, förstås, omåttligt stolta och tacksamma över dem alla. De är de finaste och dyrbaraste vi har och vi kommer alltid att älska dem, oavsett om vi har dem nära eller inte.

 


© 2008-2021 Linnea Wennerstrand, wd(a)wennerstrand.se