FredrikAnnaWilliam EnglishNikolinaArvidLinneaFrans
Anna Wilma Nikolina
Wennerstrand
* 6 januari 2005

 

Torsdagen den 6 januari 2005 var en magisk dag. För klockan 11:23 dök hon äntligen upp, vår älskade lilla flicka och Williams söta lillasyster. Hon var en kopia av sin vackra storebror, med mammas mun och näsa och pappas ögon. 51 cm lång och 4005 g tung var hon förstås den mest bedårande lilla tjej vi någonsin hade sett!

Vi var övertygade om att det skulle bli en lillebror, så ett pojknamn var redan klart sedan länge.

När nu denna lilla flicka dök upp, fick vi i minnet leta bland de tjejnamn vi hade funderat på. Listan var inte särskilt lång, men det behövdes inte heller. Valet var inte särskilt svårt - det var bara ett enda namn som passade för vår lilla dotter: Nikolina.

Nikolina heter hon efter pappas mormor, Anna efter mamma och Wilma efter storebror, som vi tror är alldeles särskilt stolt över sin söta lillasyster.

Det är märkligt, omtumlande och ibland både svårt och smärtsamt att vara tvåbarnsföräldrar, och ha ett barn i himlen och en i famnen. Gränsen mellan glädje och sorg är hårfin, och dessa känslor verkar vara varandras ständiga följeslagare i våra liv just nu.

Men vi är omåttligt stolta och, trots allt, omåttligt lyckliga över båda våra vackra barn. De är de finaste och dyrbaraste vi har och vi kommer alltid att älska dem, oavsett om vi har dem nära eller inte. På den punkten är vi precis som alla andra tvåbarnsföräldrar.

 


© 2005-2021 Nikolina Wennerstrand, wd(a)wennerstrand.se