FredrikAnnaWilliam EnglishNikolinaArvidLinneaFrans
 William

Familjen

Begravningen

Graven

Tips

Visa stjärnhimlen
Tänd en stjärna

Gästbok

Kompisar

Länkar

Karl Ove William
Wennerstrand
* 4 juli 2003 †

 

Fredagen den 4 juli 2003 kl 20.42 kom vårt efterlängtade, älskade lilla barn till världen. 3535 g lätt, 58 cm lång. Lång och ståtlig som pappa och med mammas uppnäsa. Han var det finaste vi hade sett och vår stolthet var enorm. Vår son, Karl Ove William, var född.

Karl efter pappa, Ove efter morfar i himlen och William... ja, för att han helt enkelt såg ut som en William!

Glädjen och lyckan över vår son blandades med ofattbar sorg och smärta. Vi visste redan när William föddes i vecka 41+2 att hans lilla hjärta inte längre slog. Han hade helt oväntat dött tre dagar tidigare, i sin mammas mage. Ingen vet säkert varför William dog ifrån oss, länge betraktades hans död som ett av de 400 fall av plötslig spädbarnsdöd i magen som sker varje år. Men i december 2004 fick vi veta att William troligen dog av en infektion. Det ska inte kunna ske, för barnen är så väl skyddade påstår expertisen - ändå har det på senare år visat sig att allt fler av de dödsfall som man tidigare inte fick någon förklaring till beror på att barnen i magen drabbats av infektioner av olika slag. Och mot det kan varken mor eller barn skydda sig. Så grymt är livet.

Vår förstfödde blev en ängel och fick aldrig möjligheten att blicka in i sin mammas och pappas ögon och se all vår kärlek. Men han vet nog ändå att den kärlek och stolthet vi känner över honom aldrig någonsin kommer att försvinna. Vi kommer att sakna och längta efter honom varje dag i resten av våra liv.

William, och numera också hans älskade lillasystrar Nikolina och Linnea och lillebror Arvid, är det bästa som har hänt oss och det finaste vi har. Välkommen att dela våra minnen av vår älskade son!


Dagens Nyheter 13 juli 2003 


© 2003-2021 William Wennerstrand, wd(a)wennerstrand.se