FredrikAnnaWilliam EnglishNikolinaArvidLinneaFrans
 William

Familjen

Begravningen

Graven

Tips

Visa stjärnhimlen
Tänd en stjärna

Gästbok

Kompisar

Länkar

William
* 4 juli 2003 †

Gästbok

I denna gästbok kan du skriva en hälsning till William och hans familj.
Hälsningar till andra personer kommer att tas bort.
Tack för att du respekterar detta!

Namn*:
Meddelande*: *Obligatorisk

 Moster Annekatrin 2016-07-04 07:32
Tänker på dig lite extra idag William för nu så har du födelsedag igen. Du firar väl som vanligt med både tårta och ballonger och många som sjunger för dig. Morfar Ove tutar klart till dig när han kör runt med sin Saab. Krama mormor Ragnhild och Morfar Ove och våran Farfar Uno från oss. Hoppas du känner alla födelsedagskramar vi skickar upp till dej.


Moster Annekatrin 2015-07-04 13:17
Tänker särskilt mycket på dig idag William nu när du har födelsedag igen! Jag förstår att det blir firande med tårta och ballonger i massor. Tror nog att morfarängeln kommer tutande i sin älskade Saab och att mormorängeln åker med och har paket till dig. Krama dem så gott från mig och ha nu en härlig dag med mycket firande. Kramar i massor hälsar moster Annekatrin


Pappa 2015-03-31 18:19
Hoppas du träffat Frans.


Moster Annekatrin 2014-07-04 13:57
Tänker extra mycket på dig idag och du firar klart kungligt i din Änglahimmel............krama morfar Ove och mormor Ragnhild och farfar Uno när du möter dem .......massor av födelsedagskramar från morbror Roger och moster Annekatrin


Fredrik Löfstedt 2013-07-04 21:23
William, tio år har gått och idag finns du särskilt i mina tankar. Himlens alla stjärnor lyser för dig på din födelsedag. Och påminner alla dina kära och nära om att du fyller tio år. Via cyberrymden sänder jag en stor kram till dig och din familj.


Mamma, Pappa och alla småsyskon 2013-07-04 21:23
Tänk att det är tio år sedan idag som du kom till oss! Vart har tiden tagit vägen?
Idag har vi firat, som vanligt, med både blåbärstårta och en massa ballonger. Hoppas du hann fånga en fin ballong när den flög förbi dig!
Hoppas din mormor och morfar, gammelfarmor och alla andra du har omkring dig har firat dig ordentligt idag. Vi vet att du har det bra - men åh vad du fattas oss!
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka - alltid!
Många kramar från oss


Gunilla och Rolf Lindblom 2013-06-01 20:31
William!
Vilken vacker minnessida Du har fått! Jag har tittat på alla vackra bilder och läst vackra texter.
Vi har en Änglaflicka som heter Anna, kanske ni träffas i er himmel?
(Gunilla var sekreterare till Farfar Bo för länge- längesedan)
Skall titta extra mycket på stjärnorna när de lyser upp vår himmel!
Sov i ro!
Gunilla(Granath)Lindblom


Mamma, Pappa och alla småsyskon 2012-07-04 23:30
Kära lilla William, tänk att det är nio år sedan du kom till oss...det känns som en evighet sedan, och samtidigt är det som igår du låg i våra armar.
Vi hoppas att du har haft ett hejdundrande kalas i din änglahimmel idag och att du såg alla ballonger som vi blåste upp för din skull idag och alla fina blommor.
Och som vanligt åt vi blåbärstårta, din tårta, och alla dina syskon åt tårta för dig också.
Vi önskar så att du var här med oss och att du fick se hur mycket vi älskar och saknar dig.
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka - alltid!
Många grattiskramar från alla oss!


Familjen Kullgren 2012-07-04 22:44
William, grattis till dig på sin 9-årsdag. Tänk att du idag blir nio år. Hoppas du där uppe lyckats använda molnen som studsmatta. De måste vara perfekta för det. Och att du fått jordgubbar, glass o grädde från alla dina änglavänner. Här nere  jorden tänker vi på dig o din mamma o pappa, o småsyskon, särskilt idag. Alla saknar vi dig hos oss. Kramar från fam Kullgren.


Fredrik Löfstedt 2012-07-04 20:27
Efter en fin sommardag som bjudit på jordgubbstårta finns du William i mina tankar. Hoppas att din 9-årsdag varit lika fin. En stor kram till dig och hela din familj.


Moster Annekatrin, Morbror Roger och kusinerna Magdalena och Johan 2012-07-04 19:37
I år kunde vi inte vara i Värmland och sända upp ballonger till dej och äta blåbärstårta med din familj som vi brukar, men vi tänker på dig särskilt idag här nere i Halland istället. Vi förstår att det varit ett hejdundrande hurra och mycket firande i din änglahimmel, hoppas du ätit mycket tårta och stojat runt med alla nära och kära. Ge morfar Ove och våran farfar Uno många kramar ifrån oss! Kram till dej!


Evelina 2012-06-16 22:53
Hej till William & din familj ♥

Jag har oxå en pojke som är en ängel..
Han heter Wille & hans hjärta slutade oxå slå i min
mage. Han hade en cysta som bildats i hans ena lunga som sedan tryckt undan hjärtat så det inte orkade slå.. :(

Detta hände i November 2010, sedan dess har Wille fått en lillasyster som heter Wilma :)

Vilka fina bilar William har på sin grav!
Tänkte läga några bilar hos Wille oxå..
Han ligger hos sin morfar, & morfar tyckte oxå om bilar! :)

Kramar från en ängla mamma ♥


Farmor 2011-12-21 13:31
Hej min ängel!
Vi tänker på dig extra mycket nu till julhelgen. Du kommer att finnas med oss och fira denna fina helg. Hälsa alla änglabarnen och även våra andra kära som finns i himlen.
En stor kram från farmor och farfar.


Moster Annekatrin 2011-07-05 15:45
Nu har vi precis kommit hem ifrån Värmland och din familj. Hoppas du såg ballongerna vi släppte iväg upp till dej igår på din dag. Du firade alldeles säkert med tårta som hade 8 ljus tända. Undrar om du blåste ut alla ljusen på en gång som din lillebror gjorde på blåbärstårtan vi åt. Krama morfar Ove och våran farfar Uno ifrån oss och ha det härligt i din änglahimmel hälsar moster Annekatrin mprbror Roger och dina kusiner Magdalena och Johan


Mamma, pappa och alla småsyskon 2011-07-04 19:56
Käraste lilla barn, idag har vi firat din 8-årsdag och vi hoppas du har sett alla fina presenter och blommor du har fått idag.
Vi hoppas du har haft en fin dag i Sommarlandet med mycket tårta och många paket.
Din blåbärstårta var god som alltid, men vi saknar dig varendaste minut.
Hoppas du hann fånga någon av alla de fina ballonger vi skickade upp till dig!
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid!
Grattis och många kramar från alla oss!


Fredrik Löfstedt 2011-07-04 14:37
William,
det är din 8-årsdag idag. Jag tror du får en fin dag kanske i sällskap med andra barn, gott om tårta och en boll som aldrig slutar att studsa. Idag finns du särskilt med mig i tankarna, liksom din underbara familj här nere på jorden.
Många kramar
Fredrik


Farmor och farfar 2011-07-03 20:11
Vår älskade William du är alltid i våra hjärtan. Vi kommer att fira din 8:e födelsedag med din kära familj. Vi skulle så gärna vilja krama om dig och kyssa din kind, men det går ju inte. Vi kommer i stället att skicka slängkyssar till himlen till dig.

En stor kram från farmor Maud och farfar Bosse.


Jessica Zaiser 2011-01-28 23:52
jag beklagar så hemskt mycket sorgen.


stina-mamma till Alfred i himlen och Ellen på jorden 2010-11-01 15:37
Hej!

Kom in på er sida när jag sökte på gravsmyckningar. Har en liten Alfred som dog 1 dag efter att han föddes pga svår syrebrist vid förlossningen. Han föddes 29 maj förra året och dog den 30 maj.Han har också Bamse på sin gravsten precis som er ängel. 27 maj i år föddes lillasyster Ellen.
Ville bara skriva att jag tittat in och önskar att ni får en fin helg och att ni får en fin stund på kyrkogården hos William.

Kramar stina


Mamma 2010-10-19 09:46
Just idag, just denna gråvädersruskiga, regniga oktobermorgon så längtar jag så ofantligt mycket efter dig så hjärtat nästan brister.
Idag skulle du ha hängt din skolväska på ryggen och traskat till skolan i regnet, lekt med dina kompisar på rasten och lyssnat på din fröken när hon berättade om nåt oändligt spännande.
Sen ikväll skulle du sitta där vid middagsbordet med dina småsykon, lika full av myror i baken som de andra, och berättat om allt spännande du gjort i skolan idag. Och jag och pappa skulle ha lyssnat och lyssnat och försökt få en syl i vädret...
Nu är det någon annan som får lyssna till dig, välkomna dig hem från skolan och läsa godnattsaga för dig och pussa dig godnatt.
Jag vet att din gammelfarmor och morfar tar väl hand om dig - men oj vad jag önskar att du fanns här med oss...
Vi älskar dig ända till stjärnorna och tillbaka, alltid!
Många kramar!


Tezzan, mamma till änglabarnet Frans. 2010-07-27 17:37
Vilken fin minnessida ni har gjort för er älskade son. Jag beklagar och lider med er. Samma sak hände oss för drygt 2 veckor sen. Vår älskade efterlängtande lilla prins dog i magen i v 38. Hjärtat hade slutat slå. Saknaden och tomheten går inte att beskriva med ord.. Tack för en fin sida där era tips hjälper oss nu i sorgarbetet. Kram


Maria 2010-07-05 20:33
Skickar en Grattiskram så här dagen efter din dag.

Stor kram
Maria med Pontus och småsyskonen


Mamma, Pappa, Småsystrar och Lillebror 2010-07-04 22:42
Käraste lilla barn, sju år skulle du ha varit idag... Tiden går så fort, men ändå så långsamt... Så mycket har hänt under dessa sju år - ändå känns det som att det var alldeles nyss vi höll dig i våra armar.
Vi hoppas att du blev riktigt firad idag av din familj och vänner som finns i Sommarlandet, och att du fick mycket tårta och presenter.
Vi önskar dig allt det bästa som finns på din födelsedag och önskar så att vi fick ha dig hos oss, varenda dag. Du fattas oss!
Grattis på sjuårsdagen, älskade lilla William, vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid!
Många pussar och grattiskramar från oss idag!


Fredrik Löfstedt 2010-07-04 18:27
William,
idag är det din sjuårsdag. Jag hoppas att du får en fin dag. Och att du känner att jag idag tänker extra mycket på dig. Så jag sänder ett stort HURRA till dig och en hälsning till din familj.
Kramar
Fredrik


Farmor och farfar 2010-07-04 10:29
Grattis på 7-årsdagen!
Farfar hissar nu flaggan i Bråtorna för att fira din födelsedag. Ät nu inte för mycke ängla-tårta så du får ont i magen.
Du finns i våra hjärtan varje dag men just idag finns du över allt, i vinden, i regndropparna, i de vackra sommarblommorna, i fågelsången, ja överallt. Vi älskar dig härifrån och ända upp till himlen.
Kramar från farmor och farfar


Farmor 2010-06-11 16:35
Hej William!
Nu har du fått det fint med liljekonvaljer från Bråtorna och vackra blommer som mamma och pappa samt alla syskonen planterat på din fina viloplats.
Vi kommer snart och besöker dig och gammelfarmor och gammelfarfar igen.
Puss och kram från Farmor.


mamma till ängeln Mathilda 2010-05-05 20:41
En jätte fin minnessida. Håller på att skriva en minnessida för min lilla dotter, som dog den 14jan-10,hon var tre o en halv månad, när jag hittade henne livlös. det är så tungt mycket tungt.tror också på att ett syskon till kan lindra i den här livslånga sorgen, som man har. Tack för att ni delar med er av eran fina William, och för tipsen. Kram till er


Mamma, Pappa och alla småsyskonen 2010-01-06 23:37
Älskade lilla barn, idag har vi återigen firat din lillasysters födelsedag med fyrverkerier och det känns alltid som att du sitter där på en molntapp och tittar på dem med oss.
Stjärnorna tindrar i vintermörkret varenda kväll och det känns som att du finns särskilt nära oss just då.
Tindra lite extra för oss, älskade lilla barn!
Kramar från oss!


margot 2009-11-04 18:48
Åvad jag känner med er. Det är så hemskt att förlora någon som står en så nära. kram


Angelica 2009-09-02 12:44
Jag beklagar sorgen, det är så hemskt att förlora någon som står en så nära! :(


Moster Annekatrin och Morbror Roger och kusinerna Magdalena och Johan 2009-07-05 06:32
Våra tankar gick till dej igår när du skulle fyllt hela 6 år!!! Stora "gubben" skulle du varit. Du firade klart med stort ståhej i din änglahimmel och förmodligen med raketer för det kom stora blixtrar ner till oss också. När du träffar morfar Ove och våran farfar Uno så ge dem kramar ifrån oss hälsar moster Annekatrin, morbror Roger och kusinerna Magdalena och Johan.


Maria, Mats, Pontus, Josefine och Tobias 2009-07-04 23:21
Söta lilla William. Tänk att det var hela 6 år sedan du kom och gick. Otroligt vad tiden går. Idag har du och din familj varit i våra tankar. Tänker på Carolas låt "Jag ska alltid älska" och då speciellt raderna: "Jag ska alltid älska, jag ska aldrig glömma". För precis så är det lilla gullgubbe. Du blir aldrig glömd!

Kram
Maria med familj


Mamma, Pappa och alla dina småsyskon 2009-07-04 22:14
Älskade lilla William, 6 år idag! Vi har firat så bra vi bara kan utan dig här, men det är ju så att vi alltid saknar dig, alltid kommer längta efter dig.
Vi hoppas att du hade en fin dag, med mycket glass, tårta och presenter i Sommarlandet. Vi vet att din morfar och din gammelfarmor tar väl hand om dig och ger dig massor av presenter och kärlek.
Grattis på födelsedagen, älskling! Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid.
Kramar från mamma, pappa och alla dina småsyskon


Fredrik Löfstedt 2009-07-01 15:25
Hej William!
Jag hoppas att du får en fin födelsedag när du på lördag fyller 6 år. Jag träffade dina föräldrar och två av dina syskon nyligen och det hade varit jättekul om du kunnat vara med här nere på jorden. Men det känns ändå som du var med oss i våra tankar. Och himlen måste ju trots allt vara en bra plats om man vill äta obegränsat med tårta.
En stor kram från Fredrik


Mamma, Pappa och alla småsyskon 2009-02-14 14:47
Käraste lilla barn, idag tänker vi förstås extra mycket på dig, du finns verkligen i våra hjärtan varje dag.
Vi hoppas du har det bra idag - och alla andra dagar - och att alla andra vi älskar som finns hos dig tar hand om dig.
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid!
Många kramar från alla oss!


Alfrida 2009-02-11 09:08
Vilken fin sida din mamma och pappa gjort till dig


Mamma, Pappa och alla dina småsyskon 2009-01-18 22:21
Käraste lilla barn, du är särskilt starkt i våra tankar när din lillasyster Nikolina firar sin födelsedag - då skulle du ju varit exakt fem och ett halvt år!
När vi skjuter upp hennes raketer så tänker vi att du kan se dem, du också, och dela vår glädje över din fina lilla systers födelse.
Du fattas oss verkligen varje dag och inte blir det lättare att leva utan dig.
Din minsta lilla syster gör i alla fall sitt bästa för att hålla oss på gott humör, vi är så tacksamma för att du vakade lite extra över henne i magen.
Käraste lilla William, vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid.
Många kramar från oss!


Farmor 2008-10-31 13:51
Jag tänker på er alla och jag vet att ni ser till att vår grav blir fin särskilt denna helg.
Kramar till er alla från farmor och farfar.


Elisabeth med *Vendela*, Vilda, *Vega* och lillebror i magen 2008-07-06 16:44
Tänker på dig William och din familj. 5 år... stora killen! Och en lillasyster till har du fått sedan jag var här och hälsade på sist. Jag vet att du vakar över din familj och i min fantasi hade du stort kalas i Sommarlandet. I övermorgon är du kanske på min dotter Vendelas 6-årskalas i Sommarlandet och träffar Vendela och hennes lillasyster Vega där också. Ni är så älskade och saknade här på jorden.

Varma kramar till hela familjen!


Mamma, Pappa, alla småsyskonen och Frans 2008-07-04 15:04
Älskade lilla barn, fem år idag.
Tänk vad tiden går! Det känns som om det var igår vi fick möta dig för första, och sista, gången. Vi hoppas att du får en fin dag idag, med änglatårta och en massa presenter från alla dina små kompisar i Sommarlandet. Vi hoppas att din morfar och din gammelfarmor pussar lite extra på dig idag från alla oss här nere.
Vi hoppas att du kunde se ballongerna som dina småsyskon skickade upp i morse, de flög så högt, så högt. Nikolina ville behålla sin, hon tyckte du skulle komma och hämta den i stället...
Du fattas oss varje dag men förstås alldeles särskilt mycket idag på din femårsdag.
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, älskade lilla William. Grattis på femårsdagen!
Många kramar från oss alla!


Moster Annekatrin 2008-07-04 06:59
Ja idag tänker vi extra mycket på dig William för idag skulle du blivit 5 år, stora killen! Du växer klart så det knakar i din änglahimmel. Din mamma sätter nog lite blommor på din grav ifrån oss eftersom vi inte kommer dit idag och jag hoppas du känner doften ända upp till ditt kalas, för tårtkalas kommer du säkert ha fastän vi inte är där. Hälsa morfar Ove och våran farfar Uno om du träffar dem och ge dem en stor kram ifrån oss! Ät nu riktigt mycket tårta och ta en bit för oss också hälsar moster Annekatrin, morbror Roger och dina kusiner Magdalena och Johan


Clara, Oscar och Sandra 2008-06-21 23:54
Hej lilla William,

Din femårsdag närmar sig och vi hörde att du fått ännu ett syskon. Ta hand om dina småsyskon och se till att de inte busar för mycket. Och ta gärna med hela din familj och hälsa på oss i vårt nya hus i Älta. Hoppas du får riktigt mycket ballonger upp till dig på din födelsesdag.
Kramar från Clara, Oscar och Sandra


Mamma, Pappa och alla dina småsyskon 2008-05-05 10:50
Älskade lilla barn, vad du fattas oss nu!
Det är fantastiskt, underbart och ljuvligt att ännu en lillasyster har kommit till oss - men det gör ju också att saknaden efter dig blir ännu mer påtaglig. Du skulle ju också kivas med de andra barnen om att få ta hand om din bedårande lilla syster, kasta dig i soffan och ropa "jag först" när det är dags att hålla henne och hänga över skötbordet med de andra när lillan ska få ny blöja.
Men så blir det ju aldrig. Dina småsyskon gör sitt bästa för att fylla tomrummet efter dig men det går ju aldrig att fylla... Vi kommer alltid att ha en storebror för lite i familjen!
Tack för att du vakade lite extra över din lillasyster och såg till att hon faktiskt kom hit till oss.
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid!
Många kramar från din stora familj!


Nina Holmberg 2008-04-28 00:34
Hej! jag tror att det inte finns något värre än att förlora ett barn. Jag har själv inga barn men jag hoppas att ni får ett bra liv och har william i hjärtat förevigt!

// MVH Nina


Robert H Wennerstrand 2008-01-10 14:23
In eternal rest with our Lord, may the perpetual light of the Christ shine upon William as he rests in peace. May faith and trust in our mercyfull Lord be consolation to William\'s family. A prayer from another Wennerstrand, a great grandson of Emanuel Wennerstrand in Warroad, MN, USA.


Mamma, Pappa, Lillasyster och Lillebror 2007-12-25 09:50
Älskade lilla barn, så har ännu en julafton utan dig passerat. Du fattas oss varje dag men vi saknar dig förstås extra mycket just en sån här dag.
Vi hoppas att du hade en fin julafton med massor av paket och ris a la malta, och att din morfar och gammelfarmor tog lite extra hand om dig.
Vi älskar dig hela vägen upp till stjärnorna och tillbaka, alltid!
Många kramar från oss!


Yennie 2007-12-06 18:43
Man blir otroligt tagen av att läsa de ni skrivit.
Att livet är så orättvist, de går inte att förstå.
Det vill man bara radera. Varför ska våra barn få försvinna?
Lilla William är med er varje dag.
Förhoppningsvis så kommer vi en dag att förstå att ALDRIG MER bara betydde, inte just nu, men sedan.

Ni är strka som orkar.
Ta hand om er.
Sov I Ro Willam. Tänder ett ljus för dig.


Mamma, Pappa, Lillasyster och Lillebror 2007-11-08 12:19
I fyra år, fyra månader och fyra dagar har vi saknat dig! Vi önskar så att du vore här hos oss och gjorde familjen hel igen. Snart är det Lucia och din söta syster ska förstås gå i Lussetåget - då känns förstås saknaden efter dig ännu större, när hon för första gången gör allt det där du skulle ha gjort...
Du fattas oss varje dag, varje timme, varje minut och vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka - alltid!
Tindra lite extra för oss ikväll!
Många kramar från oss!


Gunilla 2007-10-28 14:35
Så vackert det är vid Williams grav!
Kram Gunilla


Josephine 2007-10-14 19:01
Ni är otroligt starka personer.
Ta hand om er!

Vila i frid william.


Pernilla 2007-10-01 11:05
KRAM


sofie jansson 2007-09-20 13:21
hej va in och letade lite på internet efter föräldrar som missta ett barn, så hitta jag den här sidan. jag ville sända mina tankar till er, jag vet hur de känns min lilla william gick bort hastigt från mig i december i fjol.jag känner med er.mvh sofie


sofie med familj 2007-09-19 07:31
Hejsan tycker jätte mycke synd om er som inte fick upp leva eran sons alla saker han kunde lärt sig får tårar i ögonen när jag läste och kollade på bilderna tycker det är tragisk att det skulle hända er fy vad välden är hemsk men jag hoppas ni har det bra nu i alla fall kramar i från oss alla i min lilla familj .R.i.p sörjer med er fast jag inte vet vilcka ni är tycker synd om er mycke kram kram kram

tänk dig själen som en blomma, tänk dig tårar av blod.Blomman behöver näring/kärlek för att överleva. Blommsn slokar utan näring dör efter ett tag. Tårar är som en bön för tröst, tårar är som ett rop på hjälp.Men tänk om ingen tårar ser, tänk om ingen ropet hör.Vad blir då kvar?Näring av sig själv.
Näring av blod.
Trasig stjälk.Röda ögon.Blommans blad har fallit. Denna gång den sista. Den tog sitt steg, och själen vaknade aldrig mer...

Det är en ensamhet som sitter i magen.Den gör dig svag,och stark,ovhotillgänglig.Jag tänker det du tänker.Dom finns bredvid oss men ändå är dom långt borta.Alla talar ett annat språk och följer en annsn rytm.Jag känner det du känner.Ingenstans är hemma. Du är inte ensam att vara ensam...

rosor är röda violer är blå men du är saknad ändå William...

Dina ögon kan glittra din mun kan le men sorgen i erat hjärta kan ingen se

kram på er alla


lollo 2007-08-27 17:10
Jag beklagar sorgen.


Maria 2007-08-19 22:25
Hamnade av en slump på denna vackra hemsida som berörde mig djupt, har själv en son på nu 5 månader. Tårarna rinner utan hejd ner för kinderna Vad vackert att låta Er William få fortsätta vara en del av er. Hoppas ni föräldrar får allt stöd ni behöver. William lille var du än är, fortsätt tindra.
all kärlek
Maria med liten Oliver


wille 2007-08-19 13:27
hej jag sökte ba på mitt namn så kom denna sida upp så jag säger, vila i frid!!


Tess 2007-08-14 21:34
Vilken fin sida och väldigt bra skriven text! Mina tårar rinner sakta ner för mina kinder när jag ser både sorg och glädje! William ta hand om dig! Och dina nära och kära!


Mamma, Pappa, Lillasyster och Lillebror 2007-08-09 19:15
Älskade lilla barn, fyra år sedan gravsättningen idag - om du bara visste vad vi saknar dig!
Vi önskar så att vi hade fått vara hos dig idag och göra fint på graven, men nu blev det inte så. Vi får skicka många kramar och pussar till dig genom stjärnorna istället.
Du fattas oss och vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid!
Många kramar från oss!


Eva 2007-07-10 09:30
Grattis till er lille William på 4 års dagen i efterskott min lille Simon skulle ha fyllt 4 år den 17 juli
Tänker på er
Kramar Eva


Moster Annekatrin 2007-07-04 09:34
Vi tänker extra mycket på dig idag när det är din 4-års dag. Klart att du firar med tårta och saft och kanske med de ballongerna vi sände upp till dig i måndags, om du hann ta någon för de flög fort. Jag och moster Marita och mormor var och satte lite blommor på din grav, hoppas du känner den härliga blommdoften. Ge morfar Ove och våran farfar Uno en kram om du träffar dem och ha en bra födelsedag hälsar moster Annekatrin och morbror Roger och dina kusiner Magdalena och Johan


Maria, Mats, Pontus, Josefine och Tobias 2007-07-04 08:24
William, stort Grattis på din 4-årsdag! Du finns i våra tankar lite extra idag på din alldeles egna dag. Jag blir lite nyfiken på om du gilla tårta eller glass mest. Glass misstänker jag. Kanske med lite maränger och chokladsås? Stor kram till dig och din familj!


Mamma, Pappa, Lillasyster och Lillebror 2007-07-03 22:07
Älskade lilla kille, alldeles snart blir du 4 år! Tänk vad tiden går fort...och så mycket som har hänt sedan du kom hit till oss och gjorde oss till en familj.
Fyra långa år...och saknaden efter dig blir aldrig mindre, du fattas oss varje dag.
Vi önskar så att vi fick hålla om dig hårt i morgon på din fyraårsdag, men vi hoppas och tror att din morfar och din gammelfarmor ger dig all den kärlek du skulle ha fått av oss om du vore här.
Såg du ballongerna vi skickade upp igår, när din mormor och dina mostrar var här? Och den fina blåbärstårtan vi åt, vi tjuvstartade ju ditt firande lite.
Vi älskar dig hela vägen upp till stjärnorna och tillbaka, varje dag. Och vi saknar dig mer än vi någonsin kan beskriva, du fattas oss alltid!
Grattis på fyraårsdagen, älskling!
Många kramar från oss!


Marie 2007-06-11 00:33
Hej
Jag sitter vid min dator och letar efter psalmtexter till vårt bröllop på lördag. Kommer in på er sida och kan inte sluta läsa. Jag har själv en son som är lika gammal som William. Jag blir både fruktansvärt bedrövad över vad som har hänt er och samtidigt otroligt tacksam för vad jag själv har. Jag sitter här ensam och störtgråter för sådant här får inte ske. Vet inte vad jag igentligen vill säga er men jag hoppas att William och ni andra får en fin födelsedag.
Tänker på er
Kramar Marie


Linda 2007-05-29 02:19
Hejsan mina vänner! Ni har gjort en otroligt fin sida för eran son. Jag började gråta när jag kollar på den. Ni är verkligen starka som har fött två barn till. Jag tände en stjärna för William. Ha det så bra där upp nu William. Många bamse kramar Linda


Malin 2007-05-24 23:44
Vilken underbart fin sida, vilka hjärtkramande bilder och så fint skrivet.
Önskar er allt gott!
Jag tror att William kommer att lära min lilla Sandra massor av bra hyss där uppe bland molnen och solstrålarna...


Anna, trillingmamman på familjeliv. 2007-04-05 17:20
Skickar er många påsk-kramar från mig. Tycker ni har en så vacker sida. Tack för er stjärnhimmel, där är jag ofta och skickar mina hälsningar till mina kära som inte finns hos mig längre. Tänker ofta på er och lille William. Han är säkert en stolt storebror och tittar ner på er från molnen. Glad påsk önskar jag er alla. Kram från Anna.


Carina Pedersen 2007-03-21 23:48
Hej lille William. Mer Ängel än dej finns nog inte, för varje gång jag är på din sida, för att skriva något, går mina tankar alltid till dej...
Ha det nu så kul däruppe.


Hanna 2007-03-14 19:40
Hejsan! Ville bara säga att det är en jättefin sida, och att erat barns/syskons grav var VÄLDIGT fin. Lycka till i framtiden.


Jamttmormor 2007-03-04 17:27
Tack för att jag fick komma in och se din vackra sida. Lycka till i din himmel.


Katherine 2007-02-20 22:01
I feel for William and his family and all those who have lit a star.


Anna, Trillingmamman på familjeliv. 2007-01-30 15:03
Hej. Så tråkigt att läsa att sidan blivit utsatt för sabotage, vem är så sjuk att dom gör något sådant? Ledsen för er skull, det är en så fin sida och jag tänder ofta stjärnor för mina nära och kära som inte finns här längre. Kramar från Anna.


Mamma, Pappa, Lillasyster och Lillebror 2007-01-04 16:14
Älskade lilla unge, tre och ett halvt år utan dig - vart tar tiden vägen? Vi saknar dig varje dag som går och kan inte förstå att det är så länge sedan vi höll dig i våra armar. Det känns fortfarande som om det var igår...
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid!
Puss och kram från din familj!


Marianne 2006-12-26 17:19
Vilken fin sida ni gjort åt er William!


Ann, trillingmamman på familjeliv. 2006-12-25 14:14
Tack för er fina stjärnhimmel. Beklagar sorgen över lille William, en sorg som alltid finns med er. Önskar er en god fortsättning och allt gott önskar jag er hela familjen. Kramar från Anna.


Anders 2006-12-19 18:35
Villken bra sida jag gråter redan.


Ronja 2006-12-11 23:39
Väldigt vacker sida.


Frida 2006-11-17 17:18
Hej. Vilken fin sida ni har gjort.


Annelie Norrman 2006-11-13 15:32
Tack! Jag sökte på namnet William för att jag hörde ett program på radion om en liten pojk 8 månader som skrattade så gott och hanns far hade lagt ut det på Internet. Jag behövde få höra det för att stärka min själ MEN istället fick jag äran att läsa om er lilla underbara William, tänk vad skratt o gråt kan vara nära i livet. Er lilla son Wille gav mig precis det jag behövde en eftertanke på att livet är en gåva. Var rädda om er! Hälsningar Annelie Norrman


Marie Damberg med familj 2006-11-08 13:01
Jag kom in på denna fina sida där tårar trilla ner på min kind när jag läste vad ni har fått stå ut med. Mina barn har själva ängla nästkusin. Hoppas William får busa och träffa kompisar. Vi tänker på dig William, familjen Damberg.


Ullis med ängeln Wille 2006-09-18 01:32
Hej!
Vilken otroligt fin sida ni har gjort för er älskade William.
Jag hamnade här mer av en slump när jag klickade på en länk via familjeliv å blev först helt tagen över den fina stjärnhimmel du gjort. Å vad mysigt att man sedan själv kunde tända en liten stjärna för sin lilla älskling...
Livet är bra orättvist... varför ska alla dessa små barn lämna oss, de ska ju vara hos sin mamma och pappa....
Du har verkligen en fin sida!
Var rädd om familjen!
Kram
från en annan ängel Williams mamma


Qramiz 2006-09-05 21:40
Tack för en fin sida och att ni vill dela med er av er lille William... Stor kram.


Johanna 2006-09-05 19:25
Hejsan! Denna sida är ju underbar! Tusen kramar till er och många styrkekramar/ Johanna


Elin Porath 2006-08-11 22:21
Otroligt fin sida ni har gjort åt eran underbara ängel :-)


Moa Chriannevik 2006-08-09 16:17
Hej! Jag tror att William har det bra där uppe med alla andra barn som är lika gammla som han. Dom kanske spelar fotboll badar leker kull eller någonting. Jag vet hur det känns att förlora någon för att jag har gjort det. Hon dog i flodvågen. Hon vart bara 11 år gammal. Varenda natt innan jag somnar så ber jag att Louise ska komma tillbaka men jag vet att hon inte gör det men jag gör det i alla fall. Jag förstår att ni saknar er lille son men man kan inte göra något åt att han inte finns i världen längre.


Brent Carlson 2006-07-20 14:27
Hello William,
I dont know why you chose to visit me on my computer today, then I saw the date July 20. I can only assume that it is your way of letting those whom love you so much know that they have succeeded in sharing that love with the world. God has already blessed you and may he bless your family as well. Gods love, Gods will, equals eternal life. Always, Brent


Mamma, Pappa, Lillasyster och Lillebror 2006-07-20 13:32
Älskade lilla barn, tänk att det är tre år sedan idag vi hade din begravning. Tiden bara rusar... Och vi saknar dig fortfarande så mycket, varje dag!
Hoppas du har det bra idag.
Många kramar från oss alla!


Annelie Ek 2006-07-19 12:57
Vilken vacker sida och vilken vacker stjärnhimmel. TACK


Micke 2006-07-18 14:53
Kom in på er sida av misstag. Verkligen gripande att ta del av er historia. En ensam tår rinner när jag läser om er älskade William. Tänker på er.
Min dotter är nu strax över 1 år och bara tanken på att missta sitt barn är fruktansvärd. Ta hand om er.


Nina 2006-07-11 11:24
Jag gråter. Förstår inte att världen låter detta hända. Tänker på er!

Kram // Nina


Anna 2006-07-10 13:32
Så fin sida och tack för att jag fick tända en stjärna... Många kramar från Anna


Sissi 2006-07-08 09:16
Tack för att ni delar med er genom Er otroligt fina sida. Man inser först när man ser sån´t här att livet är skört.

Kramar till Er


Familjen Nilsson Norrtälje 2006-07-05 22:47
Vi tänkte på dig och din familj igår på 3-årsdagen.

Hoppas du blev firad stort av alla änglabarn.

Stora kramar familjen Nilsson

Krama och pussa på våran Jonatan från oss.


Mamma, Pappa, Lillasyster och Lillebror 2006-07-05 14:15
Älskade lilla barn, nu skulle du vara tre år. Åh vad vi saknar dig extra mycket just nu!
Det känns som om det var alldeles igår du låg i våra armar och vi fick se dig för första gången - samtidigt känns det som om det var i ett helt annat liv, en helt annan tid.
Dina småsyskon är ljuvliga, underbara, fantastiska - men de gör inte saknaden efter dig mindre. Du fattas oss!
Vi hoppas du hade en bra födelsedag, med massor av änglatårta och ballonger och presenter. Och vi hoppas att du fick visa älskade gammelfarmor Margit allt du har lärt dig under dina tre år - du är ju stora killen nu!
Vi saknar dig varje dag som går och du vet att vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid, alltid!
Grattis på treårsdagen, älskade lilla unge!
Massor av kramar och pussar från oss!


Familjen Ljunghill 2006-07-04 18:00
Grattis på 3-årsdagen, William! Hoppas mamma, pappa och småsyskonen har haft en fin dag hos dig.
Många kramar från Minnas och Alvars familj


Annekatrin Andersson 2006-07-04 07:14
Ja, idag går våra tankar extra till dig, nu när du skulle fyllt tre år. Du firar så klart både med tårta och sång uppe i din änglahimmel. Synd att vi inte kan vara med dig, för vi förstår att det är ett hejdundrande kalas. Ät nu mycket tårta och ge morfar Ove och farfar Uno kramar ifrån oss hälsar moster Annekatrin och morbror Roger och dina kusiner Magdalena och Johan.


Anna Hedberg 2006-06-29 15:58
Hej! Jag är faster till Minna, Malte och Alvar och tittade in här efter ett besök på Minnas sida.
Vilken oerhört fin sajt ni gjort till William! Teckningen på första sidan är nog den vackraste barnbild jag sett.
Har också hört att ni nu är trebarnsföräldrar, och William därmed storebror två gånger om. Grattis!
Hälsningar till er alla fem från oss i Uppsala


Linda och Noah 2006-06-22 22:27
Lille killen som blivit storebror igen.. Grattis!
Men du får allt se till att mamma och pappa fixar bilder på lille Arvid snabbare än blixten. Ty mamma håller på att gå under av nyfikenhet!!!

Kram till dig och pussa på min Melvin när du träffar honom...


Mamma, Pappa, Lillasyster och Lillebror 2006-06-19 20:58
Älskade lilla unge, nu har ju lillebror kommit! Fast det vet du ju förstås redan. Vi är så glada att han finns här med oss, men vi saknar dig varje dag.
Du skulle ha tagit så väl hand om honom här hemma, det vet vi, nu får du ta hand om dina småsyskon lite på avstånd i stället.
Vi älskar dig hela vägen upp till stjärnorna och tillbaka, varje dag.
Många kramar och pussar från din stora familj!


Malin 2006-06-16 21:48
Måste bara få säga att ni verkligen har hedrat er son på det finaste sätt jag kan tänka mig. Tack o lov har jag inga egna erfarenheter av er situation men det betyder ju inte att jag inte lider med er. Kram kram


Anki mamma till 6 2006-06-04 12:15
Hejsan
Sitter här tårögd och läser om eran lille prins som nu är en ängel. Och ler när jag läser om eran vackra prinsessa :-
Jag har själv en ängelpojke, han heter Cristoffer och skulle idag vara 19 år, han har 5 syskon här på jorden, men han är med oss, har många bevis på att han vakar över oss här.
Ha det så bra, Carpe Diem...


Camilla med ängladottern Elin 2006-06-03 12:52
Vilken fin hemsida du har gjort till er änglason William!!
Har precis varit här hos er och tänt en stjärna för vår lilla ängladotter Elin som dog i min mage i vecka 39 + 5 helt utan förklaring.

Kram Camilla med ängladottern Elin


Anna 2006-06-02 22:50
En av mina vänner miste nyligen sin bebis & jag tyckte det var svårt att veta hur jag ska bete mig. Vill inte säga "fel" saker. TACK! För dina tips! Er ängel är så fin. *Kram*


Veronica 2006-05-31 11:51
Hejsan!
Vilken söt ängel ni har.
Förlorade min son på samma sätt som ni, den 15/2-05 i en infektion i v.41. Lillen var också väldigt lång, precis som William (56 cm).
Kram från Veronica


Elisabet 2006-05-31 09:13
Åh så vackert......
Orden kommer inte till mej
men tårarna rinner ner för
min kind........
Famnar Er alla.....


Sandriz 2006-05-30 19:53
Hej, jag har varit inne och tittat på Williams sida. Vilken underbart söt liten ängel ni har.
Tänker på er. Krams


Christina 2006-05-30 19:18
Hej beklagar er sorg&förlust av er son, William.
Har tittat på eran sida ni har gjort. Måste få säga vad otroligt fint ni har gjort. Å vad fin grav&gravsten William har. Å vilka fina blommor&presenter han fick/fått. Klart han såg alla ballonger som kom farandes upp till han. Jag tror han fångade varendaste en av dom&hade jättekul med dom, tillsammans med sina änglavänner.


Jessica 2006-05-24 22:56
hej jag fick min son david den 3 maj 2005. moderkakan lossnade och ingen ville lyssna på mig när jag sa att saker var fel..
saknar honom än... nyss hade han sin 2 årsdag... kändes tomt..
fina bilder på eran sons födelsedag


Sofia Lindau 2006-05-23 12:29
Jag skulle egentligen till en annan sida, men fick upp denna!

Jag fastnade här och har tittat igenom allt... vilka människor ni är. Starka, är bara förnamnet, ni är otroliga.

Puss&kram på er alla, ni övervinner allt... kram Sofia


Mamma, Pappa och lillasyster 2006-05-02 00:46
Älskade lilla unge, vad vi saknar dig just nu!
Nu har Alvar kommit till dig och Minna, ni får ta hand om honom och lära honom allt ni kan.
Ni får lära Alvar allt bus som Malte skulle ha lärt honom om Alvar hade fått stanna kvar här hos oss på jorden. Men han är fortfarande så liten, så liten så ni får ta det lite långsamt i början!
Och så får ni se till att han håller sig i närheten av sin mamma och pappa ibland också, de behöver känna att han finns nära dem.
Sköt om dig, älskade lilla barn, vi saknar dig varje dag som går. Och vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid, alltid!
Kramar från oss!


Mamma, Pappa och lillasyster 2006-04-17 19:48
Älskade, älskade lilla unge, idag gråter vi för ännu en liten ängel. Att livet kan vara så orättvist... Ta hand om Maltes och Minnas lilla syster eller bror, du och Minna får lära honom eller henne allt ni kan.
Vi önskar så att inga fler barn ska behöva göra er sällskap, men vi vet ju att så är inte livet. Så ta hand om er och var rädda om er, vi saknar er och längtar efter er alla tre. Ni borde ha varit här tillsammans med oss nu, i våra famnar! Det är så tomt utan er...
Mamma och pappa älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, alltid, alltid!
Puss och kram från Mamma, Pappa och lillasyster


Elisabeth med *Vendela* och Vilda 2006-04-17 11:28
Hej William med familj! Nu var det länge sedan jag skrev i gästboken, men jag tänker på er ändå. Nu får William och min Vendela ta hand om både Tille och lilla Mu i Sommarlandet. Många varma kramar/Elisabeth


Mållan 2006-04-16 20:41
Hej Du älskade lillprins William!

Tänk vilken glädje Du skänkt och så fina stunder Din familj har haft tillsammans med Dig, och jag är säker på att många väntar.

Igår kom det en ny liten killa till platsen där små gossar vilar i evighet, han tog tåget och drack choklad, som jag tror var grön. Han fick ju välja själv, precis som Du. Jag skulle vilja att Du tar hand om den här lille killen, han har en speciell plats i mitt hjärta. Han heter Tille och har de vackratse och klokaste blå ögon jag någonsin har sett. Förmodligen har han gått fram till bumlingen vid gärdsgården för att vänta på sin kompis. Men lek med honom så länge, Du - ta väl hand om honom och ha det gott båda två!

Kramar,
Mållan


Roger Lundgren 2006-04-16 16:22
Det var verkligen en fin sida ni gjort åt William!


Anna 2006-04-02 11:50
Vilken fin sida ni har gjort. Jag grät när jag kolla på den. Jag blir så glad samtidigt ledsen för er. Glad blir jag för ni verkligen vill visa hur mkt ni älskar eran William, ledsen för eran bortgång av er son.
Jag önskar er lycka till å grattis till eran dotter.
Kramar Anna från Norrköping


Kina 2006-03-11 12:23
Vilken fin sida ni har gjort. Jag och min man förlorade våran son Neo den 9/3-06, han blev inte ens 20 dagar. Han föddes i vecka 28 och vi fick bara ha honom så kort tid. Man tycker att det är så orättvist. Varför? Vi saknar honom så otroligt mycket.
Skönt att läsa om hur andra haft det. Vi känner igen oss precis. Tack. Neos älskade mamma Kina o Pappa Tomas.


Malin 2006-02-13 23:20
När man ser hemsidan väker det många tankar.
men mest av alla tankar e att alla e uppe i himelen och roar sig, och att man vet att dom tittar till en då och då.
när jag ser dena sida börjar jag att gråta..
man blir glad och ledssen på sama gång.
/Malin


Malin 2006-02-13 23:11
En dikt som jag skrev till min farmors begravning:
I minnet du lever
du alltid finns kver,
i minnet vi ser dej
precis som du var.
/Malin


Felicia 2006-02-06 22:15
Jag saknar min ängel Natalie. Hoppas gud tar hand om våra änglar.


Elinor 2006-02-06 00:33
Sänder mina tankar till dig och din familj.
Hoppas du har det bra där uppe i himmelen leker och har kul med alla andra små änglar.
Elinor


Ines from Slovenia (Ljubljana) 2006-02-05 12:18
I know that an Angel William is watching you.


Familjen Ljunghill 2006-01-09 17:12
Tänk att din lillasyster är så stor nu - ett år! Och du två och ett halvt. Nikolina hade ett roligt kalas igår, men det såg du säkert. Vi saknade dig!

Kramar från familjen Ljunghill


Mamma, Pappa och Lillasyster 2006-01-04 22:23
Älskade lilla unge, idag skulle du ha varit två och ett halvt år. Tiden går så fort!
Vi saknar dig mycket, och önskar så att du var här. Din söta lilla syster gör sitt bästa för att det ska vara full fart i våra liv, men livet hade varit så mycket bättre om du också hade varit här med oss...
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka, varenda dag fattas du oss.
Puss och kram från mamma, pappa, lillasyster och Frasse.


Kicki Olsson 2005-12-25 20:29
Hej, såg denna sida av en slump. Är 41 år och har en trettonårig underbar son. I sept i år förlorade jag och min man en flicka/Frida i v28 efterlängtad (min nya man har inga barn) det var tufft med förlossning och allt. Mycket fint stöd har vi fått men det känns tufft nu i Jul. God jul till er från Kicki.


Elin 15 2005-12-16 22:37
Han blev inte gammal :'(
Sörjer med er! Ni finns i mina tankar!


Annica Dahl 2005-11-13 11:19
Hej Anna!

Vilken fin hemsida! Så fina bilder, så mycket öppenhet, värme o generositet!

Kram
Annica Dahl


Elin, Helsingborg 2005-11-07 10:39
Vilket fantastiskt minne ni har gjort för er lille William. Han är lyckligt lottad som har en så fin och stark familj. Sänder upp ett jättefint moln till honom. Önskar er allt gott.


Abigail 2005-10-17 03:58
Sorry about your loss. I was looking for pictures for a school report and came across this site.


Annelie 2005-10-11 19:49
Hejsan!
Usch, som jag gråter.
Jag har också förlorat mitt barn för ett år sedan nu. Jag och min man vågar inte skaffa fler barn för att vara med om det hemska igen.


Anne Wennerstrand, New York, USA 2005-09-10 17:07
I am in tears and my heart breaks reading about the sadness and pain your family has endured. I am one of the distant "cousins" in the U.S., daughter of Carl E. Wennerstrand of Wilmette, IL. I currently live in New York. My son is 4 year-old Liam Wennerstrand Elkins. You are all in my hearts.


Maria 2005-07-30 19:22
Kom till denna sida när jag sökte på "Tryggare kan ingen vara" som vi tänkte ha på vår dotters dop om 3 veckor. Vilka underbara föräldrar William verkar ha! Sidan gör både sorgsen men oxå glad för ni bevarat hans minne så fint. Tryggare kan ingen vara än Guds lilla William. Önskar er allt gott!


Julie Morrow 2005-07-25 23:12
I know your loss so well and have a full understanding of your love. Don't ever lose sight of that love and i know that it will keep you strong.
From my heart all my love


Åsa 2005-07-06 19:59
William, tänk att du har fyllt två. I måndags tänkte jag och min familj speciellt mycket på dig. Jag hoppas du har haft en riktig trevlig födelsedag där uppe bland molnen. Många kramar /Åsa


Linda, Magnus, Noah & Diva! 2005-07-04 23:25
Ett jätte grattis till dig på 2 års dagen!
Hoppas att ni haft en alldeles underbar dag bland alla molnen & alla dina ängla-kompisar...
Puss på nosen lilla gubben!


Mamma, Pappa och Lillasyster 2005-07-04 22:43
Älskade lilla William, i dag skulle du ha fyllt 2 år. Stora killen! Vi saknar dig så mycket, varje dag.
Idag har vi firat dig med blåbärstårta, ballonger, såpbubblor och paket. Och du har fått en massa fina blommor från våra nära och kära!
Vi hoppas att du hann fånga den där stora, blå ballongen vi skickade upp som flög och flög högt, högt upp i det blå, och verkade flyga alldeles förbi molnen. Och såg du de fina såpbubblorna som flög över hela kyrkogården? Dem blåste vi bara för dig...
Vi önskar så att du var här hos oss. Men vi hoppas att du blev firad av alla dina änglakompisar idag, med mycket tårta och paket. Och att din morfar tog dig med på en tur i sin ängla-Saab, så du kunde se alla ballongerna vi skickade upp till dig.
Vi älskar dig ända till stjärnorna och tillbaka - alltid... Du fattas oss.
Många pussar och kramar på din födelsedag, från din mamma, din pappa och din söta lillasyster.


Moster Annekatrin 2005-07-04 09:22
Våra tankar går extra mycket till dig idag, William. Vi önskade att vi kunde vara med på din födelsedag, men du firar väl med tårta och ballonger i din änglahimmel tillsammans med dina kompisar där. Ge också morfar Ove, farfar Uno en kram från oss
hälsar moster Annekatrin, morbror Roger och dina kusiner Magdalena och Johan.
Farmor 2005-07-01 18:58
Älskade WILLIAM, du är i våra tankar, du blir 2 år på måndag, vi saknar dig mycket. Du får fira din födelsedag med de andra änglabarnen och vi kommer att fira dig här i Bråtorna. Vi skickar massor av pussar och kramar till DIG, från farmor och farfar.


Vall Buchanan 2005-06-26 17:56
My heart goes out to you.


Viveka 2005-06-15 15:10
Hej William! Jag förstod nästan att du hade en länk till din lillasyster Nikolina i ditt fina "vardagsrum", så nu har jag ansökt om lösen så jag får läsa mer om henne också!

Kram Viveka (Majas mamma)


Linda 2005-05-28 23:29
Hej William, ville bara visa att vi varit och tittat på din hemsida.
Gör det med jämna mellanrum.

Kramar Linda, Magnus & Noah (och Melvin på ett hörn såklart)


Maud Wennerstrand 2005-04-22 12:17
Hej William! Det var en stor högtid för oss alla när Din lillasyster fick sina vackra namn vid dopet den 16 april 2005. Jag kände att du var med oss tillsammans med våra andra nära och kära som lämnat oss och som nu finns i himlen tillsammans med dig. Jag vet att du har det bra där, men jag saknar dig mycket. En stor puss och kram från farmor Maud.


Mamma, Pappa och Lillasyster 2005-04-17 18:59
Älskade lilla unge, nu är lillasyster döpt. Du fanns med i våra tankar hela tiden och vi saknade dig så mycket.
Men vi kände att du var med oss hela dagen och höll ett extra litet öga på din vackra lilla syster. Det blev så fint med ditt tända dopljus vid lillasysters. Du vet att du fattas oss och vi älskar dig ända till stjärnorna och tillbaka, alltid.
Många kramar och pussar från oss!


Åsa och Jesper 2005-04-16 08:55
Hej William!

Idag ska din lillasyster Nikolina döpas. Hon ska ju få heta Wilma efter dig. Vi förstår att du är stolt. Det är vi också eftersom vi kommer att bli Nikolinas gudföräldrar. Det är mycket hedrande. Vi är så glada för det. Vi ser framemot att träffa din lillasyster idag. Och din mamma och pappa förstås.
Kramar från Åsa och Jesper


Cecilia Nyberg 2005-03-14 11:10
Vilken vacker sida du fått, William! Jag har en son som föddes med hjärtfel så jag kan förstå lite...tror jag.


Karin Scheutz 2005-03-10 15:04
Hej!
Vilken fin sida ni har gjort till William!
Min bästa väninna födde en liten Erik igår som dog inne i sin mammas mage dagen innan. Vi är oändligt förtvivlade och jag försöker tänka ut alla sätt att hjälpa henne på. Då hittade jag er sida och läste alla era råd till omgivningen, tack så mycket!
Jag är så ledsen för hennes skull och känner en sådan vanmakt när jag inte kan göra någonting, därför är det viktigt att läsa er berättelse.
Jag heter Karin och är mamma till två flickor, Tilde 3 år och Nora 7 månader.


Lisa Hedin 2005-03-02 17:23
Vilken fin hemsida ni gjort. Jag grät och log omvartannat.

Kram
Lisa


Mamma, Pappa och Lillasyster 2005-02-13 11:15
Hej älskade lilla unge!
Och grattis på namnsdagen! Du får krama om din morfar extra mycket idag, ni har ju båda namnsdag idag!
Vi saknar dig så mycket. Du har skickat världens sötaste lillasyster till oss, men vi önskar så att du också vore här. Du fattas oss varje dag!
Idag är det massor av snö ute och vi vet hur mycket du hade tyckt om att busa med Frans i snön.
Vi älskar dig för alltid ända upp till stjärnorna och tillbaka, världens finaste storebror!
Många kramar och pussar från mamma, pappa och lillasyster.


Maud Wennerstrand 2005-01-26 17:10
Grattis William. Du har fått en liten syster Nikolina. Det vet du ju redan. Jag tänker ofta på dig, mitt första barnbarn, som blev en liten ängel och som jag älskar så mycket. Lillasyster har varit hos mig och hälsat på DIN nallebjörn, hon ska få en egen senare.
Kram från farmor.


Minnas familj 2005-01-12 09:03
Hej William!
Vi ville bara gratulera dig till att ha blivit storebror. Du har förstås vakat över lillasyster och mamma & pappa hela tiden.
Kramar från familjen Ljunghill


Åsa 2005-01-07 09:55
Hej igen!

Grattis, storebror William. Jag har precis fått höra den glada nyheten om att du fått en liten syster. Kramar Åsa


Åsa 2005-01-04 20:08
Hej William!
Jag sänder dig en hälsning nu när vi fått ett nytt år. Och idag är det månadsdag för dig. Nu under julhelgen har jag tänkt särskilt ofta på dig. Kramar till dig och till din mamma och pappa. /Åsa


Mamma och Pappa 2005-01-04 15:45
Tänk, idag blir du 18 månader! Tiden går så fort, så fort och vi saknar dig kanske mer än någonsin just nu. Om du ändå var här hos oss...
Nu får du hålla ett extra vakande öga över oss alla framöver, så att allt går bra.
Vi älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka...alltid, alltid!
Många kramar från mamma och pappa


Mamma och Pappa 2004-12-04 11:18
Idag är det din 17-månadersdag! Nu skulle du ha busat med Frans i den första snön, åh vad ni hade haft roligt tillsammans!
Du fattas oss så, älskade lilla barn.
Mamma och pappa älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka...alltid!
Med puss och kram från mamma och pappa


Linda, Magnus & Noah 2004-11-06 17:35
Våra tankar är med er idag.
Vårt änglaljus ska brinna för våra änglar hela kvällen...

Kramar.


Maria och Mats med Pontus o Grynet 2004-11-06 16:07
Lilla William, idag tänder vi ett ljus för dig och sänder en tanke till din familj. Stor kram!


Minnas familj 2004-11-06 11:59
Hej William!
Idag blir det alldeles säkert extra fint när mamma, pappa och Frasse är hos dig. Vi vill gärna komma och hälsa på hos dig men det får bli till sommaren.

Vi tänder ett ljus för dig hos Minna idag.

Många kramar från Minnas familj


Malin 2004-11-06 01:01
Hej William!
Vilken fin hemsida dina föäldrar gjort till dig, hoppas du och alla andra änglabarnen har det bra och ser hur mycket vi älskar och saknar er.

Många varma kramar till dig och dina föräldrar!!

/Mamma Malin till Ängeln Daniel och lillasyster Amanda


Anna 2004-11-03 20:21
Vilken fin sida ni gjort till er lille pojke! Teckningen på första sidan är bland det vackraste jag sett. Allt gott önskar jag er, Williams mamma och pappa!


Annica 2004-10-26 22:45
Hej William, så mycket fint dina föräldrar har gjort för dej! Jag hoppas du mår jättebra vart du än är!


Mamma och Pappa 2004-10-04 18:16
Älskade lilla barn, idag skulle du ha blivit 15 månader. Du hade säkert gått nu och varit stora killen. Tänk vad tiden går fort - ändå känns det som om det var alldeles härom dagen som vi hade dig hos oss.
Vi hoppas du ser att vi har gjort höstfint hos dig nu i helgen, det är ju det enda vi kan göra för att visa hur mycket vi älskar och saknar dig.
Du fattas oss, vännen! Mamma och Pappa älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka - alltid!
Puss och kram från mamma och pappa


Maja, mILLe och Viveka 2004-10-04 09:39
Bäste William!

Nu har du blivit stor pojke! Vad fint du hade det på din 1 års dag! Ballonger och blåbärstårta!
Tänkte be dig om en sak, det har kommit en liten liten nyfödd Jacob till din himmel! Han fick leva bara i drygt en vecka! Tar du hand om honom!? Jag tror bestämt att han skulle vilja lära sig spela fotboll och då ni blivit större kan du kanske ta ut honom på en golfrunda! Det tror jag hans pappa skulle uppskatta!

Många 1000 mille kramar från Maja och Viveka

PS! mILLe mopsen viftar förstås på knorren till din fyrfota lillebror


Malin Age 2004-09-07 12:57
William!
Det finns så mycket kärlek här för dig och du är saknad i så många famnar. I somras fick vi besöka din grav och jag kommer alltid att minnas alla fina leksaker och blommor som du har där.

Kram!
Malin


Familjen Ljunghill 2004-08-26 21:58
Vad fint ni har skrivit om Williams födelsedag! Vi hade ju redan hört er berätta om dagen, men att läsa om den och se bilder från den visar återigen vilken fin dag William och ni hade!

Kram Cia & Björn med Minna och Malte


Mamma och Pappa 2004-08-10 15:23
Älskade lilla unge, idag fyller din morfar 75 år. Tänk om ni ändå vore här så vi kunde fira tillsammans med er...
Vi hoppas att det blir ett riktigt bra kalas i Sommarlandet och att ni har det bra tillsammans! Ge din morfar en extra hård kram från oss idag.
Mamma och Pappa älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka - alltid...
Många kramar från mamma och pappa


Eva-Lena med ängel Michaela 2004-08-05 12:03
ohh så vacker liten kille....våra tankar är med er, stora kramar


Åsa och Jesper 2004-07-04 21:07
Stort grattis William!

Idag tänker vi extra mycket på dig, William. Det är ju din födelsedag. Vi skickar upp bamsekramar till dig. Vi har fått en liten bild av dig från din mamma och pappa. Vilken söt, fin och stilig liten kille du är.

Massor av kramar till dig och till din mamma, pappa och busen Frans önskar Åsa och Jesper


Marie & Anders 2004-07-04 18:45
Grattis på 1-årsdagen William. Vad fint att din mamma och pappa släpper en massa ballonger till dig. Vi tänker på dig och din mamma och pappa idag.

Stora kramar
Marie & Anders


Farfar Bosse 2004-07-04 17:56
Vi har tänkt extra mycket på Dig idag William, på Din ettårsdag Gammelfarmor har varit hos oss och hon har tänt en stjärna för Dig i Din Änglahimmel. Din mamma och pappa, Anna och Fredrik, önskar vi också allt gott och en positiv syn på framtiden.


Karin och Björn Sundin 2004-07-04 12:16
Grattis på födelsedagen William!

Du ska veta att vi tänker på dig ibland, och önskar att vi hade fått träffa dig. Vi hoppas att du sover gott.

Hälsningar
Karin och Björn


Maria och Mats 2004-07-04 11:23
Kära William! Vi vill gratulera dig på din 1-årsdag och vi kan riktigt se framför oss hur du sitter med alla dina änglavänner och äter tårta. Mmm, har du minsann inte massa grädde runt hela munnen? Du är så söt! Skickar också en kram till dina föräldrar Anna och Fredrik idag.


Annekatrin Andersson 2004-07-04 06:51
Idag går våra tankar till dej William..............1 år av saknad..........
Ha det så bra i din änglahimmel!
hälsar moster Annekatrin morbror Roger och kusinerna Magdalena och Johan


Mamma och Pappa 2004-07-04 00:28
Älskade lilla barn, nu har ett helt år gått utan dig. Idag fyller du ett år, stora killen!
Vi saknar dig så! Du fattas oss varje dag och du är det finaste, vackraste och bästa som har hänt oss. Du är vår stora glädje!
Idag så kommer pappa att hissa flaggan för dig, och mamma ska blåsa såpbubblor ända upp till dig. Och så ska vi förstås skicka upp en massa ballonger till dig och de andra änglabarnen. För ballonger måste man ju ha när man fyller år. Hoppas du kan fånga en riktigt fin ballong på vägen!
Och sen ska vi äta blåbärstårta i eftermiddag, tillsammans med familjen.
Vi är många som saknar och tänker på dig idag. Du har fått både fina paket och blommor och vi hoppas att du ser dem uppifrån dig.
Ha en riktigt fin födelsedag idag, lilla älsklingen, och vi hoppas du får många paket och massor av tårta även i Sommarlandet. Mamma och Pappa älskar dig hela vägen till stjärnorna och tillbaka - alltid!
Många kramar på din allra första födelsedag från Mamma och Pappa.


Farmor Maud 2004-06-29 11:57
Grattis på födelsedagen! Gammelmorfar Henry ger dig en kram från oss alla. Nu får ni äta änglatårta tillsammans och titta ner på oss. Kramar från farmor och farfar.


Therese och Björn 2004-06-24 14:15
Anna, Fredrik och William,

Williams ettårsdag närmar sig och vi vill bara säga att vi tänker lite extra mycket på er alla tre och skickar er de varmaste kramar.

Therese och Björn


Christer 2004-06-23 09:30
Hej Anna och Fredrik!

Tycker att ni gjort en fin och värdig hemsida åt William. Skickar en tanke på hans ett-årsdag.

Kram
Christer


Linda, Magnus, Noah & Diva! 2004-06-21 12:51
Hej William!
Vilken fin hemsida din "lillebror" Frans har fått.
Det fanns ingen gästbok där så jag skriver här istället!
Hoppas att du och Melvin har det fint där ni är..
Snart fyller du ju 1 år!
Då blir det kalas med tårta i Änglaland..

Kramis till dig, mamma, pappa & Frans!


Sandra, Oscar & Clara 2004-06-18 10:04
Hej lilla William

Din ettårsdag närmar sig och vi ville skicka en liten hälsning till dig i himlen. Vi kommer inte vara hemma den 4 juli så vi passar på att skriva innan vi åker. Hoppas att du får en fin dag och att du kan känna alla tankar dina nära och kära sänder dig. Vi tänker på dig och dina föräldrar.
Kram från Sandra, Oscar och Clara


Gammelmorfar Henry
* 13 juli 1911
† 28 juni 2004
2004-06-09 19:12
På söndag 13/6 tänker jag extra mycket på mina två barnbarnsbarn William och Edvin. Ni finns i mitt hjärta. Jag ber en bön för er båda, med kärlek från gammelmorfar Henry.


Mamma och pappa 2004-06-04 10:42
Hej älsklingen!
Och grattis på elvamånadersdagen!
Tänk vad roligt du skulle ha haft med busiga Frans nu. Vi längtar så mycket efter dig, du fattas oss varje dag.
Och vi älskar dig hela vägen upp till stjärnorna och tillbaka - alltid.
Puss och kram från mamma och pappa


Moster Annekatrin 2004-05-30 15:16
Skickar en hälsning idag till din mamma Anna. Är säker på att hon känner ända ifrån din himmel att du är särskilt nära henne idag.Hälsa också alla dina andra änglakompisar och morfar Ove ifrån mig
hälsar moster Annekatrin


Maja och Viveka 2004-05-29 12:20
Fredrik och Anna!

Ååå, vad fint ni har gjort för William!
Vi sitter här nu med varsin tår i ögat!

Många kramar från Maja och Viveka
och vår mops mILLe skickar slick på nosen till Frans


Martin Ahnstrand 2004-05-27 13:56
Hej,
familjen Wennerstrand.
Jag hoppas att ni har det bra.
Ni är alltid välkomna ut till oss.
Mvh
Martin


Farmor 2004-05-27 10:21
Älskade William med familj. Jag tänker på er dagligen. Vad roligt att hunden Frans har kommit till familjen Wennerstrand. Jag är säker på att William tycker att det är roligt att få titta ner på den lilla hunden. Kram till hela familjen och en särskilt stor kram till mamma Anna på söndag från farmor Maud och farfar Bo.


Anette mamma till Michaela 97, Sofia f/d 01 och Albin 030326 2004-05-10 20:36
Hej Anna
Jag har tittat runt, läst och tårarna har runnit. Så fint ni gjort på Williams sida. Bilden ni fått gjord av William är så fin.
En stor varm kram från mig


Elisabeth med ängeln Vendela 2004-05-08 14:02
Sänder en liten hälsning till dig och din familj William. Du har fått en så fin minnessida med tänkvärda tips och annat. Den tecknade bilden på dig är jättefin! Har tänt en stjärna för min Vendela så att hon kan lysa bredvid dig i stjärnhimlen. Vill dina föräldrar att jag ska länka till din minnessida så är det bara att maila mig det.

Många kramar /Elisabeth


Fredrik 2004-05-07 16:26
Hej William!

Eftersom den här hälsningen går via cyberrymden är jag säker på du får läsa den. Du och dina föräldrar är i mina tankar och din hemsida är ett utmärkt sätt att hedra ditt minne.
Kram från Fredrik


Barbro (pappas moster) 2004-05-07 11:56
Hej William.
Vilken jättefin hemsida din mamma och pappa
har gjort. Det var tråkigt att jag inte hann
få träffa dig men vi ses nån gång framöver.
Lek med dom andra änglarna och hälsa från mig.
Kram från "moster" Barbro.


Kajsa och Giuseppe 2004-05-05 16:07
Kaeraste ni,

Tack foer att vi faar ta del av Williams hemsida. Vi taenker mycket paa er och hoppas att faa se er i sommar. Varmaste tankar /Kajsa och Giuseppe


Linda & Magnus 2004-05-05 12:15
Hej William!
Vilken fin sida din mamma & pappa gjort.
Du måste vara stolt uppe i Änglaland!
Tänk vad stora ni skulle ha varit nu, du, Melvin & alla dom andra små änglarna...
Grattis i efterskott på 10-månaders dagen!

Kramar Linda & Magnus.


Åsa, Jesper och Ella 2004-05-05 08:23
Grattis, söta, fina, vackra William. Du är din mamma och pappas stora glädje och stolthet. Vi tänker på dig ofta. Vi kommer alltid ha en ljus och vacker bild av dig. Många kramar /Åsa, Jesper och Ella.


Kusin Magdalena 2004-05-05 06:41
Grattis på 10-månadersdagen i efterskott, William! Verkligen jättefin sida ni gjort, Anna och Fredrik! Ni finns alla tre i mina tankar..


Farmor 2004-05-04 22:53
Vi saknar dig William, vår älskade ängel, vi kommer snart till Värmland och besöker dig. Puss och kram från farmor.


Leo, Mia & Fredrik 2004-05-04 22:12
Grattis på 10-månadersdagen William. Vi tänker på dig och din familj mycket. Tack för er vackra hemsida.

Kramar
Leo, Mia & Fredrik


Maria 2004-05-04 20:50
Grattis goa William på 10-månadersdagen! Vilken fin minnessida dina föräldrar har gjort. Jag ser fram emot att träffa dina föräldrar på lördag. Kram till hela familjen och tack för att jag fått ta del av er fina sida, hit kommer jag igen! Jag kommer länka hit från Pontus sida.


Lena och Stephen 2004-05-04 18:07
Underbar hemsida ni har gjort om William. Vi tänker på er alla ofta.
Kram Lena med familj


Minnas mamma och pappa 2004-05-04 16:38
Grattis på 10-månadersdagen William. Idag får du äta tårta med Minna i sommarlandet.
Jättefin sida din mamma och pappa gjort till dig.
Kramar
Cia, Björn, Minna och Knytet


Mamma och Pappa 2004-05-04 12:00
Tänk, nu skulle du ha varit stora killen... 10 månader idag... Åh, vad vi önskar att du var här hos oss, älskade lilla unge!
Mamma och pappa älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka - alltid!!!
Många, många kramar och pussar på din tiomånadersdag från Mamma och Pappa


 


© 2003-2021 William Wennerstrand, wd(a)wennerstrand.se